måndag 24 augusti 2009

När Roy är borta.....

...........var det tid för några tjej-tillställningar och faktiskt ett par dagar på jobbet. Roligt att träffa alla trevliga medarbetare lite snabbt och höra hur alla har det.




Lotta och Åse (de kallas numera ryggdamerna) bjöd på grillad fisk tillsammans med en fantastisk sallad och ett gott vin från Åses vinklubb, här gäller inte "bag in box" eller på "pappen" som det heter på Norska, vi saknade dig Liv.












En kär "gammal" arbetskamrat på UMAS har fått nytt spännande jobb. Snabbt ordnade vi en "lycka till på nya jobbet" kväll med Indiska förtecken i maten.


Under kvällen gick vi grundligt igenom våra Ayurvediska doshor och provade också en och annan ayuvedisk kräm, se tidigare blogginlägg kring detta ämne och skrattade hjärtligt åt det mesta.

Karin B är en tydlig Vata och Else-Maj är Vata/Pitta och Kapha, vi andra bestämde själva vad vi ville vara.









Som ett lite minne av oss alla överlämnade vi en gåva som påminner om oss!!!












Nej, för att påminna om oss när du saknar oss på det nya jobbet i Fåsie (?).

Vad vore en sommar utan ett kväll med räkgänget, idag utan män!







Som i ett trollslag var alla tillbaka på Oskarshem efter sommaren.

Alla med sina sommarupplevelser, bröllop på Revsudden, besök av dotterns amerikanska pojkvän, en härlig sommar på Öland med nya röjsågen, Dalarna-Blekinge-Lund T/R, eget sommarhus för första året på Bjärehalvön, nya projekt i huset vid Ljungby, många bad i Barsebäck trots skadad tå och en hel del historier från Indien och hur det kan vara att bo där.











Som alltid är det svårt att hålla sig bara till räkor och Annika bjöd på diverse läckerheter som vi mumsade i oss med god aptit.


På fredag morgon var det tid att resa till Mumbai.


Turen gick via Istanbul och på flyget dit träffade jag IraJ och Vida från Theran som varit och hälsat på släktingar i Skåne under sommaren. Det är alltid lika trevligt att träffa människor från andra delar av välden.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar